En verder …

En verder …

Om uw verblijf nog aangenamer te maken bieden wij u graag wat extra’s aan.
Overnachten plus ontbijt voor 1 persoon €75,00,- p.n. en 2 nachten voor €140,-
Voor Pieterpadlopers een aantrekkelijk alternatief; tweede nacht (voor 2 personen) is €82,- dus €180,-  voor 2 nachten
Overnachting plus ontbijt voor 3 personen (er wordt een extra bed bijgeplaatst)  €140,- p.n.
Sinds januari 2021 dient er €1,50 pp p/n toeristenbelasting te worden betaald (zit in de prijs)
Uw elektrische auto kunt u opladen op de oprit
O ja, gelukkig is het tegenwoordig al heel gewoon: dit is een niet roken B&B.

U komt in Winsum aan, zet uw bagage alvast in de B&B, gaat met de bus naar Pieterburen en wandelt uw eerste etappe. De volgende dag gaat u met de trein naar Groningen en loopt u de tweede etappe ‘terug’ naar Winsum. U kunt uw auto gratis en veilig in Winsum laten staan, u loopt niet met veel bagage en u overnacht twee nachten voor een voordelig tarief!
Wilt u er echt een mini-vakantie van maken; kom dan de avond voor uw eerste wandel etappe alvast naar Winsum en begin de volgende ochtend vroeg aan uw wandeling. Dan bent u de meeste wandelaars voor en kunt u ‘s middags nog genieten van wat het dorp u te bieden heeft. De volgende dag loopt u dan uw volgende etappe en komt aan het eind van de dag terug na een heerlijke middag en avond in de stad Groningen. De volgende dag reist u met een vakantiegevoel terug naar huis.

Ons appartement is, zeker nu vakanties in het buitenland onzekerder zijn, ook heel geschikt voor een paar dagen meer. U kunt dan op uw gemak het onbekende Groningen ontdekken. We maken daar graag een aparte afspraak voor. Neem vooral even contact met ons op.

Er is uitgebreide omgeving documentatie aanwezig in het appartement