De Bed & Breakfast

DE BED & BREAKFAST

Het mooie appartement, dat u bereikt via een buitentrap, heeft een eigen voordeur. Daarachter treft u een woonkamer, keuken, apart toilet, een slaapkamer voor 2 personen (eventueel bijplaatsen van een bed mogelijk).Meestal is het appartement vanaf 14 uur beschikbaar. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken; overleg even met ons. Meestal is het goed mogelijk om bijvoorbeeld alvast bagage achter te laten.
Keuken, met koelkast, waterkoker, magnetron, Nespresso apparaat Ruime douchecabine TV Gratis wifi Fietsenstalling Gratis parkeren van uw auto op het erf/in de straat 150m van het station. Voor de elektrische rijders: u kunt uw auto bij ons op de oprit opladen. Op 200m van de Spar supermarkt Op 400m van de oudste herberg van Nederland “De Gouden Karper” In 12 min. naar de binnenstad van Groningen met de trein Bus naar Pieterburen bij station
€175,-  2 nachten voor 2 personen. Inclusief ontbijt en toeristen belasting
maar 1 nacht kan natuurlijk ook dat is €95,- voor 2 personen
(sinds begin 2021 dient er toeristen belasting te worden betaald; €1,50 p.p. p/n)
Uw hond is van harte welkom maar laat het ons wel even weten.
Let op; de hond moet wel de (stalen) trap op kunnen, of u moet ‘m kunnen dragen.
We berekenen voor een hond €7,50 extra per nacht.
Wij brengen u, op het afgesproken tijdstip, warme broodjes met zoet en hartig beleg, yoghurt met ontbijtgranen ed. Stelt u prijs op vleeswaren; laat ons dat dan weten.